ΔΙΓΕΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρεία Διγενής Α.Β.Ε.Ε ιδρύθηκε το 1963 με προσανατολισμό τον σχεδιασμό και την παραγωγή μεταλικών υλικών και κατασκευών, καθώς και υλικών σχετικά με την διανομή ηλεκτρικού ρεύματος για την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).

Η Διγενής Α.Β.Ε.Ε με εδρα την Ελλάδα είναι μια από τους παλαιότερους προμηθευτές της ΔΕΗ. Με τη μακροχρόνια εμπειρία της η εταιρίας μας εγγυάται την καλύτερη ποιότητα των προιόντων της. Ολόκληρη η γκάμα των προιόντων της Διγενής Α.Β.Ε.Ε κατασκευάζεται σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές της ΔΕΗ.

Κάθε παρτίδα προιόντων επιθεωρείται και πιστοποιείται από την ΔΕΗ. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.

Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν 47.700m2 από τα οποία 3.700m2 αποτελούν εσωτερικό χώρο εργασίας και τα υπόλοιπα 44.000m2 ανοιχτό χώρο.

Παράλληλα λειτουργεί ιδιόκτητο εν θερμώ γαλβανιστήριο συνολικού μήκους 4 μέτρων, σύμφωνα με τις παγκόσμιες διατάξεις και κανονισμούς ικανό για τον γαλβανισμό ενός μεγάλου εύρους προϊόντων. Διαθέτουμε ακόμα δύο δεξαμενές αποξείδωσης καθώς και δύο γερανογέφυρες δυνατότητας 1500 Kg η καθεμία. Οι τελικοί έλεγχοι του προϊόντος και το πάχος επιψευδαργύρωσης του γίνονται με την χρήση Ηλεκτρονικού Μικρόμετρου.

Πλεονεκτήματα Εν Θερμώ Γαλβανίσματος

Μερικά από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του εν θερμώ γαλβανίσματος των μετάλλων είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αυτών καθώς και η μεγαλύτερη αντιδιαβρωτική προστασία. Επίσης προσφέρεται μεγαλύτερη αντοχή σε χτυπήματα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και του ‘μονταρίσματος’.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει επεκταθεί στον χώρο παραγωγής προϊόντων από SMC (Sheet Moulding Compound) δημιουργώντας μια σύγχρονη ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής. Η παραγωγή προϊόντων από SMC είναι πλέον μια από τις οικονομικότερες λύσεις στην παραγωγή μικρού και μεσαίου μεγέθους αντικειμένων από πλαστικό ενισχυμένο με υαλόνημα. Η εταιρεία μας μπορεί να παράγει προϊόντα κατασκευασμένα από SMC σύμφωνα με τις ανάγκες και τις τεχνικές προδιαγραφές του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Σχηματάρι Βοιωτίας δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

 

 

ΔΙΓΕΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε